Vlaamse en Nederlandse muziekprofessionals ontmoeten elkaar bij Buma Classical 2015

In 2014 ontstond in Nederland een nieuw initiatief om één keer per jaar de klassieke muzieksector bij elkaar te brengen. Onder de naam Buma Classical komen zo’n 500 mensen uit de sector bijeen in TivoliVredenburg te Utrecht om elkaar te ontmoeten, te praten over, te luisteren naar, geïnspireerd te raken door en na te denken over de ontwikkelingen van hun vakgebied.

In 2015 kijkt de Buma Classical Convention niet alleen naar het Nederlandse landschap maar stapt de sector ook over de grenzen heen. Onder het credo Beter een goede buur dan een verre vriend is Vlaanderen dit jaar eregast op de Buma Classical Convention. Jong talent uit beide landen wordt gepresenteerd op het showcase-podium, cultuur(beleid) wordt met elkaar vergeleken in verdiepende sessies en NPO Radio 4 en Klara slaan de handen ineen.

Buma Classical vindt plaats op donderdag 26 en vrijdag 27 november in TivoliVredenburg in Utrecht. Donderdag wordt afgetrapt met Stukaklassiek. Vrijdag 27 november is gevuld met keynotes, showcases en verdiepende sessies en wordt afgesloten met Nachtmusik. Ook zal deze dag de gezamenlijke live-uitzending van Klara en Radio4 plaatsvinden.
Bekijk hier volledige programma!

Buma Classical Convention

26.11.15 en 27.11.15
TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
Koop hier een ticket

Afbeelding © Buma Classical Convention
Foto front © Robert Lagendijk